Bent u op zoek naar een Google Ads specialist in Antwerpen? Ik help je graag verder!

Meer en meer lokale bedrijven zijn op zoek om hun vindbaarheid in Google te verbeteren. Natuurlijk zijn er heel wat gratis alternatieven die je eerst in orde kan maken, voor je begint te adverteren op Google. Hieronder zie je de toenemende interesse naar Google advertenties in België.

Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk een gratis Google My Business pagina aanmaken, waardoor je gratis in de zoekresultaten terecht komt. Omdat Google meer en meer waarde hecht aan lokale content, kan het zijn dat je hierdoor al meteen resultaat mee gaat behalen.

Nu je al gratis meer zichtbaar bent op Google, zullen we ons richten op de Google advertenties.

Door middel van advertenties kan je ervoor zorgen dat jouw potentiële klanten die al op zoek zijn naar jouw services, zeker bij jou terecht komen. Hieronder alvast een voorbeeld van één van mijn klanten.

Mijn klant heeft een bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van zetels en auto interieur. Er zijn al heel wat klanten op zoek naar de services die hij momenteel aanbiedt.

Hieronder kunnen we zien dat potentiële klanten die zoeken naar ‘Zetel reinigen Putte’, zijn advertentie meteen bovenaan zien in hun zoekresultaten. De positie van onze advertentie wordt bepaald door de volgende elementen:

  • Budget: hoeveel budget spenderen we tegenover de concurrentie, wat is de werving van één klant ons waard via Google
  • Kwaliteit van de advertentie: Komt de zoekopdracht voor in de advertentie, is de advertentie relevant voor de zoekers, is de pagina waar ze naartoe worden gestuurd relevant?

Doordat onze advertentie heel relevant is en we een duidelijke maximale kost per nieuwe klant hebben ingesteld, worden we hierdoor beloond door Google met een eerste plaats tussen de Google zoekresultaten.

google ads antwerpen
Google advertenties

Wil jij ook méér klanten?