Ben je klaar om je bedrijf online naar een hoger niveau te tillen? Ik help je graag! Met méér dan 8 jaar ervaring in online marketing, weet ik hoe ik jouw bedrijf het beste kan ondersteunen.

Ik heb een pakket samengesteld met essentiële zaken die je nodig hebt om je bedrijf, webshop of website te boosten! Zoek je meer leads of wil je meer verkopen? Het digitaal lanceer-pakket zal je hier al een heel eind mee verder helpen.

Een digitaal lanceer-pakket bestaat uit 15 uren. Hierdoor heb je een mooi voordeel! Een pakket dat bijna € 1500 waard is, nu voor € 1199!

Offerte op maat? Ook zeker mogelijk!

Digital Marketing freelancer berchem

1. Technical Set-up :  Tracking & Facebook pixel 

Opzetten van de custom tracking, inrichten van een Google Analytics account en product catalogus. Dit is nodig om dynamische retargeting campagnes te maken. Zo kunnen we op basis van acties op de webshop de advertenties personaliseren. Zo kan je alle producten ook taggen in organische posts op instagram, Facebook en in de advertenties.  

2. Set-up: Campagnes: Doelgroepen & Advertenties

Het bepalen van de doelgroepen die we willen bereiken op Facebook. Dit doe ik op basis van de bestaande data afkomstig van de website van huidige bezoekers en op basis van interesses en het gedrag op Facebook.

Het opzetten van de Google tekst advertenties. Dit doe ik op basis van een zoekwoordonderzoek voor jouw bedrijf. Nadat ik de meest interessante zoektermen in kaart heb gebracht, start ik met de campagnestructuur.

3.Onderhoud & Optimalisatie

Deze fase heeft als doel de kost die we behalen voor 1 aankoop te drukken. Dit doe ik door de data te analyseren en AB testen. Wat werkt het beste bij onze doelgroep. Is dit advertentie 1, 2 of 3. Hoe kunnen we de doelgroep nog nauwer maken zodat we nog relevantere mensen op de website krijgen.

4.Communicatie & Rapportage 

Tijdens de looptijd van de campagne communiceer ik proactief de aanpassingen die ik heb gemaakt, huidige resultaten en kunnen we nieuwe aandachtspunten bespreken. Is er bijvoorbeeld nood aan meer afspraken in bepaalde periodes of net minder? Tijdens deze momenten bespreken we de belangrijkste zaken.  

Overtuigd?