Ben je op zoek naar een Freelancer in Lier? Lees dan zeker verder.

Samen overlopen we kort de mogelijkheden die er zijn om samen te werken met een freelancer naar keuze. Er zijn heel wat platformen die je helpen bij je zoektocht en voor jou als klant meestal gratis te gebruiken zijn.

Hieronder kan je alvast een lijst vinden van de beste freelance platformen:

  • Freelancer.be: Je kan gratis een opdracht plaatsen waar freelancers op kunnen reageren. Omdat de freelancer zelf betaalt per maand om te kunnen reageren, is er geen kost voor de klant.
  • Fiverr: Op Fiverr kan je terecht, als je op zoek bent naar een internationale freelancer. Het maakt voor jou niet zoveel uit van waar het werk wordt geleverd, zolang het goed en goedkoop wordt gedaan. Voor een kleine opdracht (het aanpassen van een WordPress pagina, het designen van een logo, ..) betaal je in Fiverr een stuk minder dan voor een Freelancer in de BENELUX.
  • digitalmarketingfreelancer.be: Wanneer je op zoek bent naar een digitale freelancer, dan kan je hier best terecht. Dit platform specialiseert zich op digitale profielen. Denk maar aan: SEA, SEO, Social Media Marketing, Youtube Ads, Digitale strategie, E-commerce en Conversie optimalisatie. Als klant kan je een contactformulier invullen met je specifieke noden en ze gaan voor jou op zoek naar een gepaste freelancer.
  • Werken met een zelfstandige freelancer: Wil je niet via een tussenpartij werken? Dan kan je ook een freelancer direct contacteren. Ben je op zoek naar een digitale expert met méér dan 8 jaar ervaring? Laat dan zeker een berichtje achter onderaan deze pagina.

Freelancers in regio Lier:

Hieronder kan je ook de interesse in de loop ter tijd zien van de zoekterm ‘Freelancer’. Tijdens de eerste serieuze lockdowns van corona, zie je natuurlijk een grote drop in de vraag naar freelancers. Dit is ondertussen weer hersteld. Veel bedrijven zijn ook meer en meer gaan digitaliseren en hebben ook nood aan een goede digitale partner.

Benieuwd hoe we samen meer (online) resultaten kunnen halen?