Hi! Aangenaam kennismaken! Ik ben Bart, een digital marketing expert van Beerzel met méér dan 7 jaar ervaring in online marketing.

Digital Marketing freelancer berchem

Ik help bedrijven off- en online groeien door middel van digitale marketing. 


Hoe doe ik dit? Wel ik gebruik een strategie die ‘Pull en Push’ heet. Volgens dit principe zorg ik ervoor dat de klanten die al op zoek zijn naar producten / service in de regio bij jullie terecht komen. 
Dit is het ‘Pull‘ gedeelte. We zorgen ervoor dat enkel de interessante klanten naar ons toe worden getrokken door goed aanwezig te zijn in Google. Dit doen we door 

  • 1. Google Ads (tekstadvertenties bovenaan in Google)
  • 2. Google My Business: Gratis manier om je bedrijf op Google maps te tonen naar potentiële klanten
  • 3. SEO: Ervoor zorgen dat je website / Webshop technisch in orde is waardoor hij bovenaan in de zoekresultaten komt. Maar hoe zorg je er nu voor dat nieuwe klanten van je bestaan afweten? 

Wel hier komt de ‘Push‘ in werking. 

Door middel van: Facebook & Instagram Advertenties ga ik op zoek naar klanten die geïnteresseerd zijn in je product of service. Alle interacties die je doet, worden getrackt en opgeslagen. Een foto liken, video bekijken of een vriend taggen in een post. Al deze informatie kan worden gebruikt om een hele gerichte doelgroep samen te stellen en deze potentiële klanten naar je website of webshop te krijgen. 

Hieronder enkele voorbeelden van super presterende advertenties van mijn klanten. Elke euro die wordt geïnvesteerd, brengt er gemiddeld €6-7 op. 

Geïnteresseerd? Contacteer me dan nu en Lanceer je bedrijf!